Изработка на Онлайн Магазин Tools Pulse

Информация за онлайн магазин Tools Pulse Tools Pulse е идеалното място за начинаещи майстори и професионалисти да улеснят работата си с помощта на нашите инструменти, машини и аксесоари. Онлайн магазина е много добре оборудван, а клиентското обслужване е на отлично ниво. Изработка на сайт за Tools Pulse Изградихме модерен и високо функционален онлайн магазин за Tools Pulse. Заложихме…

Онлайн магазаин за килими Euromoda

Онлайн магазин за килими Euromoda.de е базиран в Германия и е един от най-големите магазини в тази сфера. Oнлайн магазинът, който направихме за тях е максимално упростен, но и в същото време с всички необходими функции. Сайтът е съвместим с всички мобилни устройства и е оптимизиран за пазара в Германия.

Онлайн магазин LightCentral

LightCentral.com е една от водещите фирми в САЩ за продажба на електрически крушки и всякакъв вид осветителни тела. Ние от екипът на WebTechDesign създадохме стилен и функционален сайт според техните изисквания. Сайтът е с уникален дизайн и е съвместин с всички мобилни устройства и е интегриран с най-добрите платежни методи онлайн.

Изработка на сайт за спортни стоки

Ние от WebTechDesign изработихме сайт за спортни стоки в Изрел. Сайтът е двуезичен и разполага с всички актуални платежни методи. hivenutritions.com е сайт с модерен дизайн, отлично отговарящ на визията на магазина. Сайтът разполага със собствена система за покупки и е отлично оптимизрам за всички мобилни устройства.

Изработка на онлайн магазин за спортни аксесоари

Ние от WebTechDesign изработихме сайт за спортни аксесоари в Пакистан. Сайтът е двуезичен и разполага още с всички актуални платежни методи. deproteinsuppliers.com е сайт с модерен дизайн, отлично отогварящ на визията на магазина. Сайтът разполага със собствена система за покупки и е отлично оптимизрам за всички мобилни устройства.

ОНЛАЙН МАГАЗИН НА CASES.BG

Изработка на онлайн магазин базиран на WordPress за телефони към фирма CASES.BG. Сайтът е съвместим с всички мобилни устройства и има интегрирана система за онлайн разплащания. Сайтът има уникален плъгин, който позволява на потребителите да си направят собствен дизайн за case на телефон.