Информация за консултантска фирма Selektive

Tools Pulse е идеалното място за начинаещи майстори и професионалисти да улеснят работата си с помощта на нашите инструменти, машини и аксесоари. Онлайн магазина е много добре оборудван, а клиентското обслужване е на отлично ниво.

Изработка на сайт за консултантска фирма Selektive

Изградихме модерен и високо функционален корпоративен сайт за консултантска фирма Selektive. Заложихме на WordPress CMS. Успяхме да постигнем изключителна бързина на зареждане на сайта, перфектна оптимизация на съдържанието и уникален дизайн. Сайтът е оптимизиран перфектно за търсачките и заема едни от ключовите позиции в бранша. Изградена е интерактивна контактна форма специално за нуждите на фирмата.

Онлайн магазина е с Full Responsive дизайн, което го прави съвместим с всички устройства. Постарахме се дизайна да е изключително опростен, но същевременно модерен, с което всеки клиент да разглежда сайта безпроблемно и ефективно.

Корпоративният сайт на консултантска фирма Selektive се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

Технологии използвани при изработката на сайта

Изработка на сайт CSS  Изработка на сайт jQueryИзработка на сайт PHPИзработка на сайт HTMLИзработка на сайт WordPress