Информация за WoolPro

WoolPro Rug Cleaning е семеен бизнес, който предоставя услуги за почистване в New Orleans и околностите в продължение на много години. Te са изградили репутация за установяване на дългосрочни отношения и доверие с нашите клиенти. Техниците са експерти в много видове почистване и се ангажират да ви покажат най-добрите резултати.

Изработка на сайт за WoolPro

Изградихме модерен и високо функционален сайт за WoolPro. Заложихме на WordPress CMS. Успяхме да постигнем изключителна бързина на зареждане на сайта, перфектна оптимизация на съдържанието и уникален дизайн. Сайтът е оптимизиран перфектно за търсачките и заема едни от ключовите позиции в бранша.

Сaйтът е с Full Responsive дизайн, което го прави съвместим с всички устройства. Постарахме се дизайна да е изключително интуитивен, с което всеки клиент да разглежда сайта безпроблемно и ефективно.

Фирменият сайт на WoolPro се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

Технологии използвани при изработката на сайта

Изработка на сайт CSS  Изработка на сайт jQueryИзработка на сайт PHPИзработка на сайт HTMLИзработка на сайт WordPress