Информация за къща за гости Antiga

Вила Antiga е къща за гости, която се намира в Индонезия, Бали. Вилата е изключително луксозна и е подходяща за семейства. Вилата има всички необходими неща, за да прекарате една незабравима почивка. Вилата разполага с голям басейн и джакузи.

Изработка на сайт за къща за гости Antiga

Изградихме модерен и високо функционален сайт за къща за гости Antiga. Заложихме на WordPress CMS. Сайтът е One-Page и успяхме да постигнем изключителна бързина на зареждане на сайта, перфектна оптимизация на съдържанието и уникален дизайн. Сайтът е оптимизиран перфектно за търсачките и заема едни от ключовите позиции в бранша. Сайтът използва CDN за по-бързо зареждане. Сайтът разплолага със собствена резервационна система, която е свързана към база данни.

Сaйтът е с Full Responsive дизайн, което го прави съвместим с всички устройства. Постарахме се дизайна да е изключително интуитивен, с което всеки клиент да разглежда сайта безпроблемно и ефективно.

Фирменият сайт на Antiga се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

Технологии използвани при изработката на сайта

Изработка на сайт CSS  Изработка на сайт jQueryИзработка на сайт PHPИзработка на сайт HTMLИзработка на сайт WordPress