Информация за онлайн магазин Tools Pulse

Tools Pulse е идеалното място за начинаещи майстори и професионалисти да улеснят работата си с помощта на нашите инструменти, машини и аксесоари. Онлайн магазина е много добре оборудван, а клиентското обслужване е на отлично ниво.

Изработка на сайт за Tools Pulse

Изградихме модерен и високо функционален онлайн магазин за Tools Pulse. Заложихме на WordPress и WooCommerce CMS. Успяхме да постигнем изключителна бързина на зареждане на сайта, перфектна оптимизация на съдържанието и уникален дизайн. Сайтът е оптимизиран перфектно за търсачките и заема едни от ключовите позиции в бранша. Сайтът е интегриран с най-използваните платежни методи и начини на доставка.

Онлайн магазина е с Full Responsive дизайн, което го прави съвместим с всички устройства. Постарахме се дизайна да е изключително опростен, с което всеки клиент да разглежда сайта безпроблемно и ефективно.

Онлайн магазина на Tools Pulse се отличава с висока скорост на зареждане, висока функционалност, модерен дизайн, full responsive дизайн и оставя неповторимо потребителско изживяване във всеки посетител.

Технологии използвани при изработката на сайта

Изработка на сайт CSS  Изработка на сайт jQueryИзработка на сайт PHPИзработка на сайт HTMLИзработка на сайт WordPressИзраоботка на WooCommerce сайт