Благодаря на УЕБ ТЕХ ДИЗАЙН за добрата свършена работа. Постоянно получаваме добри отзиви за новият сайт. Сайтът е съвместим с всички мобилни устройства и е позициониран на добро място в интернет търсачките. Още веднъж благодарим за добре свършената работа и подкрепа по време на целият процес.

Мандра Здраве

Ако ще започвате нов бизнес или ще реконструирате съществуващ онлайн магазин, аз силно препоръчвам да използвате услугите на УЕБ ТЕХ ДИЗАЙН. Служителите са приятелски настроени, знаещи и посветени на създаването на високо качествени сайтове. Те бяха винаги на разположение, за да отговорят на моите въпроси, за да правят подобрения и да предоставят насоки. Дори след като сайта беше завършен, те продължиха да предлагат непоискана помощ. По скалата от 1 до 10, давам 10 !

Antique-Gifts

Благодаря много на УЕБ ТЕХ ДИЗАЙН за създаването на сайт, който отговаря на моето мото – един по чист свят. Те наистина разработиха сайт, който пасва на моята фирма. Последното нещо, което исках, беше затрупан сайт. Перфектен  е ! И го направи в най-кратък срок в рамките на бюджета, за което получих много повече от това което очаквах.

АК АНГЕЛОВИ